Wie, Wat en Waar

CoYoga is yoga voor ieder kind van 0 tot 100 jaar!

NatuurlijkZwangerYoga

  • Volledige cursus Natuurlijk Zwanger: 10 bijeenkomsten inclusief een partnerles en een ‘bewonderdag’ (terugkomdag voor moeders met kind).
  • NatuurlijkZwangerYoga cursus individueel: neem contact op

De cursus wordt gegeven in Schagen.

De volledige kosten voor de cursus NatuurlijkZwangerYoga bedragen €250,-. Afhankelijk van je zorgverzekering is het mogelijk dat de cursus (gedeeltelijk) wordt vergoed. Controleer bij je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Er zijn geen lessen tijdens schoolvakanties. We bekijken samen wat voor jou de beste startdatum voor de cursus is. De maximale groepsgrootte is 10 zwangeren.

Voor eventuele vragen of om je aan te melden, staan we voor je klaar. Als je je wilt aanmelden verzoeken wij je online in te schrijven via puurverloskundigen.nl/cursussenenbijeenkomsten

Vragen stellen liefst telefonisch: 0224 – 781 008

Je bent van harte welkom!

Babymassage & BabyYoga

Babymassage/babyYoga( ongeveer 75 minuten) aan huis: Eenmalig is 70 euro, 2 x voor 130 euro.
Reistijd- en reiskostenvergoeding afhankelijk van locatie.
Deel je de individuele lessen en kosten met 1 vriendin, dan is er een flinke korting! Neem gerust contavt op voor meer info.

 

Volwassenenyoga

Een gezond lijf is een gezonde geest: Ontspanning door inspanning.

Er is een les yoga-volwassenen: een afwisselende les bestaande uit een combinatie van o.a. hatha-yoga, do-in (yoga gericht op de meridianen), power-yoga, critical alignment, yin yoga, adem-oefeningen en ontspanning.

Een 10x-kaart is 109 euro. Een losse les kost 13 euro

Neem contact op voor meer informatie.

 

Locatie

Ik geef yoga in Warmenhuizen, Schagen en aan huis. Neem gerust contact op als je meer informatie wilt hebben.

In Warmenhuizen wordt de groepsles yoga-volwassenen gegeven boven Bloemenwinkel ‘De Meiden van Spaansen’, Dorpsstraat 44.

Babymassage/BabyYoga, mama- en babyYoga, kinderyoga/gezinsyoga wordt aan huis gegeven, individueel of in een zelf-samengestelde groep. Soms is er een groepscursus op locatie. Neem gerust contact op voor meer informatie

 

CoYoga Kadobon

Op zoek naar een leuk kadootje? Denk eens aan een CoYoga kadobon! Verkrijgbaar voor alle activiteiten en voor welk bedrag je maar wilt: de cursus NatuurlijkZwangerYoga (deels) kado geven, of (als origineel kraamkado) de cursus Babymassage/BabyYoga als de kleine er is. Of een strippenkaart volwassenenyoga (5 of 10x) om ‘een nieuwe-balans’ kado te geven! Neem contact op voor meer informatie.