Wie, Wat en Waar

CoYoga is yoga voor ieder kind van 0 tot 100 jaar!

NatuurlijkZwangerYoga

  • Volledige cursus Natuurlijk Zwanger: 10 bijeenkomsten inclusief een partnerles en een ‘bewonderdag’ (terugkomdag voor moeders met kind, inclusief introductie basisbevestigend dragen). Prijs: 165 Euro.
  • NatuurlijkZwangerYoga cursus individueel: neem contact op

Tip: Afhankelijk van je verzekering kun je de cursuskosten van NatuurlijkZwangerYoga en Babymassage/BabyYoga (deels) vergoed krijgen.

Babymassage & BabyYoga

Aan huis:

Individueel: 2 x 60 min   90 Euro (incl olie)
3 x 60 min  135 Euro (incl olie en naslagwerk)
Zelfsamengestelde groep (min 3) 4 x 75 min    90 Euro (incl olie en naslagwerk)

 

Bij CoYoga, Warmenhuizen:

Individueel: 2 x 60 min 80 Euro (incl olie)
3 x 60 min 120 Euro (incl olie en naslagwerk)
Groepsles (min 3). 5 x 75 min 99 Euro (incl olie en naslagwerk)

Deel je de individuele lessen en kosten met 1 vriendin, dan is er een flinke korting! Reiskostenvergoeding 0,19 ct/km. Eventueel bijkomende kosten voor reistijd.

 

Volwassenenyoga

Een gezond lijf is een gezonde geest: Ontspanning door inspanning.

Op woensdagavond en dinsdagmiddag is er een uur volwassenenyoga: een afwisselende les bestaande uit een combinatie van o.a. hatha-yoga, do-in (yoga gericht op de meridianen), power-yoga, critical alignment, yin yoga, adem-oefeningen en ontspanning.

Proefles 5 Euro! Daarna is er een strippenkaart van 10 lessen die 12 weken geldig is voor 90 Euro. In Krabbendam geldt er een seizoensprijs (tussentijds instromen is WEL mogelijk).

Neem contact op voor meer informatie.

 

Locaties

Ik geef yoga in Warmenhuizen en ook aan huis. Er is er ook een groepsles volwassenenyoga in Krabbendam. Neem gerust contact op als je meer informatie wilt hebben.

In Warmenhuizen worden de groepslessen volwassenenyoga en NatuurlijkZwangerYoga gegeven boven Bloemenwinkel ‘De Meiden van Spaansen’, Dorpsstraat 44.

Babymassage/babyYoga en mama- en babyYoga is in Warmenhuizen, of aan huis. Kinderyoga in groepsles wordt gegeven in blokken, en op verschillende locaties.

Gezinsyoga is in Warmenhuizen of aan huis.

 

CoYoga Kadobon

Op zoek naar een leuk kadootje? Denk eens aan een CoYoga kadobon! Verkrijgbaar voor alle activiteiten en voor welk bedrag je maar wilt: de cursus NatuurlijkZwangerYoga (deels) kado geven, of (als origineel kraamkado) de cursus Babymassage/BabyYoga als de kleine er is. Of een strippenkaart volwassenenyoga (5 of 10x) om ‘een nieuwe-balans’ kado te geven! Neem contact op voor meer informatie.